Press "Enter" to skip to content

ЕФСК помаже Србима у Ораховцу

Повратак на почетак

21.12.2015

Непосредно пред крај године, школа ”Доситеј Обрадовић”, као и породица Грковић ће ценити континуирану помоћ. Тако је Европски Фронт Солидарности Косову (ЕФСК), донирао видео-бим пројектор, који је директор Сузана Милићевић могла да преузме на рецепцији пре неколико дана. Очекује се да ће уређај додатно повећати могућности наставничког колектива у изради наставних и слободних активности за децу. Заједно са пакетом такође је донирана обућа и играчке за вртић ”Наша радост”.

О прекопотребној зимској обући за његова три сина, породица Славољуба Грковића, може бити срећна. Ова испорука је омогућена донацијама наших донатора из целе Европе! Обе донације чине вредност од око 450 евра.

Преостали Срби у Ораховцу, чија је заједница некада обухватала неколико хиљада, данас обухвата само неколико стотина људи, који живе под веома тешким околностима. Ова неколицина српских улица и даље су на мети претњи и напада.

fam_grkovic_1 fam_grkovic_2 fam_grkovic_3 os_dositejobradovic_1 os_dositejobradovic_2 os_dositejobradovic_3 os_dositejobradovic_4

Повратак на почетак