Press "Enter" to skip to content

Купатило за госпођу Костић

Повратак на почетак

14.04.2019

Купатило за госпођу Костић

Током наше последње мисије у октобру прошле године, посетили смо госпођу Злату Костић у Великој Хочи. Њен отац, Драгољуб Костић, умро је 5-ог фебруара 2018. у 83-ој години.О историји породице Костић , која је једна од најтрагичнијих на Косову, смо већ писали и апеловали за донације на почетку наше успешне мисије

Кућа где је госпођа Костић живела није имала купатило. Добили смо идеју за то током посете почетком прошле године.

У разговору са госпођом Костић и мајсторима, сакупили смо. захваљујући многим добрим људима, до краја фебруара 2019. године, суму од 1500 евра, потребну за пројекат. 2. априла , обележавајући њен рођендан, радови су започели, Цеви и електрична инсталација је постављена, зидови омалтерисани и поплочани. Постављање туша, мокрог чвора, бојлера и осталих ствари је комплетирало рад, и то је још један наш пројекат који је завршен успешно.

”Не могу да пронађем речи да кажем колико сам захвална и срећна. Много тога ми је олакшано сада. Хвала свима, сада могу нормално да живим…”

Овим речима госпође Костић, захваљујемо свима који су помогли, подржали и донирали, као и локалним мајсторима. Сви сте ви допринели овом пројекту и учинили да она коначно има своје купатило.

Не можемо да спасимо свет, али можемо да га учинимо мало бољим!

Повратак на почетак